Beoordelingen van Torii Sushi Utrecht

Recente recensies van Torii Sushi Utrecht

5 sterren na 113 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon allemaal heel goed en lekker

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik heb besteld was de bezorger helaas aangereden vertelde die, bezorger kwam nog netjes de sushi afleveren alleen lag de sushi natuurlijk op een hoopje. Als nog erg lekker gegeten. Later op de avond werd ik gebeld en kreeg ik een compensatie, gisteren nog een keer besteld en echt heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien wel de nieuwe beste sushi in de stad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk!!! In een woord top, binnen aangegeven tijd bezorgd en het smaakte ook nog eens heerlijk.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect optijd geleverd. Vol van smaak! Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zijn heerlijk maar bezorging is nog steeds 2uur

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, niet te duur en snel bezorgd!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, een kritiekpunt: Spicy verdiend in de verste verte de naam spicy niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi en exact op tijd. Vriendelijke bezorger. Top

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijke sushi en erg klant gericht!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel en goed

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi en snelle, vriendelijke bezorging.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit en supervriendelikk

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en zelfs wat extra gekregen omdat ik en mijn vriend ons jubileum vierden, echt top!!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Enorm van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery took over 1.5h - which was more than 30min over what was announced in the mail. The quality is ok, sometimes the MaKi-rolls seem a bit dry. For my taste sometimes the rice is a bit sweet, but that may just be personal preference.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijke sushi voor een prima bedrag!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, snelle levering. Alleen vaak wel weinig sojasaus (1 flesje voor 2 personen)

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd heel netjes gebeld om te vragen of we de mail hadden gekregen met de bezorgtijd, aangezien het druk was en er een langere bezorgtijd was. Altijd hele lekkere sushi en aardige bezorgers!

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten! Lekker vers, goed gevuld en fijn geprijsd (vooral de voordeel boxen). Voor bezorgen onze favoriet!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten. Heerlijk vers, erg genoten!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer super lekker. Netjes op tijd en bezorger is vriendelijk

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed (:

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heel goed, maar duurde ruim 1,5 uur voor het bezorgd werd. Hiernaast miste de bestelling de sashimi. Erg zonde.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets later dan verwacht en verkeerd drankje maar aardig gevraagd of ik geld daarvoor terug wilde. Verder lekker en heel vers, vooral de tonijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Utrecht! Echt heerlijk, tempura in sushi is zelfs nog warm als je de bestelling krijgt.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker, verse vis en de rijst is perfect op smaak! Ook grote porties, dus wees voorbereid!

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit sushi & toppersoneel! De crispy chicken yakitori is een echte aanrader!! Beste sushi in Utrecht!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker. Mijn ouders en zusje waren ook verrast door de hoge kwaliteit van de sushi. Ik zal altijd bij Torii sushi bestellen en nooit ergens anders! Ook goede, vriendelijke bezorgers echt top :)

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten!

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste verse sushi in Utrecht. Netjes op tijd bezorgd. Bezorger ook vriendelijk.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shusi erg lekker.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi voor een goede prijs. Heerlijke crispyrolls.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sojaboontjes waren nog goed warm bij bezorging, de bezorging zelf was heel snel en de sushi was lekker; top!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste in Utrecht! En hele snelle bezorging echt bizar. Bedankt bezorger !!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌🏽👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en perfect op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 min later dan afgesproken

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en perfect bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste poke bowl van Utrecht!!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was prima maar niet super. Wel goed rekening gehouden met de aangegeven sesam-allergie. 1u45m na bestelling bezorgd, wel aan de lange kant ook voor een vrijdagavond. Zeker om dat het ook 40m na de gecommuniceerde geschatte bezorgtijd was.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was echt lekker, helemaal niets op aan te merken. Die philedelpia zalm rol is een aanrader, die kan je ook niet overal krijgen! De edamame boontjes waren minder qua smaak helaas, ze waren te droog.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk en de bezorger was netjes op tijd.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is altijd goed, en de bezorging snel. Ik ga binnenkort zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel regelmatig pokebowl, altijd top. Dit keer halve bakken met weinig saus.. Jammer!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals altijd heeerlijk!!!

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima behalve de kipspiesjes, wederom taai en enorm doorgebakken, alsof niet vers bereid maar oud of uit de vriezer zijn opgewarmd. Ze ruiken ook niet lekker. Jammer. Ik bestel ze niet meer.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd, sushi was erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en op tijd

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle levering Goede service Heerlijke sushi

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service en heerlijk verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal naar verwachting, enige ding dat beter kan is om bij de bevestigings e-mail mijn eigen gegevens terug te sturen zodat ik kan dubbelchecken of alles naar het goede adres wordt verzonden

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was great! Last time I only complained about the size of the tuna's sashimi, which was too small compared to the others. Now everything was good!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ik heb ontdek dat ze hier heerlijke verse sushi hebben ben ik alleen nog maar bij Torii sushi gebleven. Altijd vers en op tijd!! Zeker een aanrader !! En klantvriendelijke zowel het personeel als bezorgsters in 1 woord top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon helemaal super in orde

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is werkelijk heerlijk. Dit was onze tweede bestelling al. Maar beide keren hebben we wel erg lang op de bezorging moeten wachten. Gisteren 1,5 uur. Dit was drie kwartier later dan de verwachte bezorgtijd. En de eerste keer overschreed de tijd ook al met een half uur. Dus eten goed, aanrader, maar minpunt bezorging, dit moet sneller. Als ik half 6 bestel omdat ik honger heb, vind ik om 19.00 bezorging/eten gewoon niet fijn als mij 18.15 toegezegd wordt. Daar word ik onrustig van met wachten op mijn eten. Bezorger en personeel aan de telefoon zijn verder vriendelijk. Omgekeerde tip voor ons klanten kan zijn, zolang bezorging zich niet versneld, om met lange wachttijd rekening te houden ;-)

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heel lekker maar het duurt echt lang voor je dat krijgt.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goeie kwaliteit zalm en een heerlijke pokebowl! zalmpokebowl dus zeker een aanrader!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lekkere, verse sushi! We gaan hier vaker bestellen :)

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pokebowls

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorging en de sushi was helemaal top. Hier gaan we vaker bestellen!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vers en lekker en op tijd

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service en geweldig eten! Pokebowls hebben een goede grootte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Ook werd er snel bezorgd en was de bezorger erg vriendelijk. Zeker een aanrader!!👍🏽👍🏽

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goeie sushi! Goed en rijkelijk gevuld en vis van goeie kwaliteit. Zeker nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het bestellen hadden we de optie om het zo snel mogelijk te laten bezorgen of om een tijdstip aan te vinken. We kozen voor zo snel mogelijk. Vervolgens stond in de bevestigingsmail de verwachte bezorgtijd: deze was later dan het eerste tijdstip dat we hadden kunnen aanvinken. Uiteindelijk is de bestelling 20 minuten later dan aangegeven pas bezorgd. Jammer dat we zo lang hebben moeten wachten.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de lekkerste sushi in Utrecht!! Genieten.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, met wat extra's er bij.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! En een heel vriendelijke gestenigd een grote bestelling. Top-tent!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, maar veel te laat bezorgd. Na belletje kwam het daarna wel vrij snel.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top spul!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi, goeie prijs kwaliteit. Er was een box vergeten mee te geven, maar snel bezorgd en zelfs met extra sushi. Perfect dus!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice suhsi. the ratio of quality and price is good. The order did arrive about 1.5 hours later, which is kind of long, but considering the overall situation now its understandable.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Torii Sushi is een fijne aanwinst voor Utrecht! Zeer goede kwaliteit sushi. Pure smaken; met liefde gemaakt. De rollen zijn erg verfijnd en niet al te groot. Over de bezorging: zeer vriendelijk en persoonlijke benadering. Zeker een aanrader!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wegens alle omstandigheden toch een erg goeie bezorging en daarbovenop ook nog eens heerlijke sushi! Ik ga hier zeker weer bestellen!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi! Heel tevreden over deze eerste keer bestellen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vlakke smaak, erg weinig vis. Perfecte bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben erg enthousiast over Torii Sushi. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Gisteravond heb ik daar sushi besteld. Ze waren erg druk, maar belden daar meteen over. Goede communicatie dus! En het was het wachten meer dan waard! Heerlijk gegeten. De nigiri inari en de crispy veggie zijn echte aanraders!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Super lekkere en verse sushi. We hebben genoten. We blijven bij Torii bestellen :)))

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! De beste afhaalsushi die ik in tijden gehad heb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor vier personen eten besteld. In een woord fantastisch! Heerlijk vers, het was nog warm toen het aankwam en echt van goede kwaliteit. Hier gaan we vaker bestellen!!

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en echt lekkere sushi.. Had geen vieze vislucht. Zal er zeker vaker bestellen!!