Reviews


5 stars after 587 reviews
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/10/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was zoals gewoon weer heerlijk👌 6/10/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De zeewier is niet bezorgd. De rest smaakte heerlijk. 6/8/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/7/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Skewers deep fried super dry, sushi overly salty, too much mayo/sauce, edemame too salty 6/7/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig! 6/7/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg lekker zoals altijd! Toppers 6/6/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd heel tevreden. Maar dit keer vond ik serieus de inhoud iets te karig. En er was geen saus geleverd bij de garnalen. Hopelijk volgende keer wel weer beter dan vanavond. 6/5/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel regelmatig bij Torii en ben normaal erg tevreden. Vandaag helaas wat minder. De sushi vond ik van mindere kwaliteit dan normaal, met name de avocado was erg hard. Over de bezorging ben ik nog het minst te spreken. Deze kwam ruim 40 minuten te vroeg. Erg vervelend, zeker omdat je juist een gewenste bezorgtijd mag doorgeven. Hopelijk de volgende keer weer als vertrouwd. 5/31/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer heerlijk kunnen genieten van de sushi! 5/28/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi is altijd heerlijk. Helaas wel de bezorgtijd erg lang en werd voor de deur achtergelaten 5/27/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht zonder dat er contact werd opgenomen. Zelf twee keer gebeld. Duurde daarna nog een half uur... Jammer. Beloofd dat er wat extra geleverd zou worden, niet gebeurt. Weer jammer. Dit is niet de eerste keer. Ik denk dat ik niet meer ga bestellen bij Torri Sushi Jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker en vers alleen jammer krijg er geen soja/wasabi en alles bij This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd lekker, maar jammer dat de bestelling niet helemaal compleet geleverd werd. Volgende keer beter! 5/23/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi ws erg goed, bezorging duurde helaas langer dan aangegeven. Veel keuze op de website, een beetje meer toelichting zou geen kwaad kunnen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is oké maar moet voor pokebowl steeds erg veel scrollen, dan heel veel opties voorbij, dit leidt af met wat ik zoek 5/10/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer dan een uur te laat terwijl het al sowieso 70 minuten zou duren, daar moesten we zelf achteraan bellen, vervolgens ook geen excuses of niets, fijne mensen... 5/3/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is nog niet bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit is de 4e keer dat we bij Torii besteld hebben. Helaas is de delivery elke keer erg laat ten opzichte van de aangegeven tijd. En dan heb ik het niet over 5 minuten ... 4/23/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi en keurig bezorgd! 4/22/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
One of the three dishes was not delivered. When I called I was told we would get a snack as a sorry but didn’t get that either. Better to not promise it at all :( 4/22/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er mag iets minder saus op de sushi … verder top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery was estimated at 20 minutes but took much longer than that. 4/20/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tempura ebi shrimps L zijn (weer) niet geleverd 4/19/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is top maar de poke bowl viel tegen helaas 4/17/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokébowls met zalm en vegetarische gyoza besteld. Beide erg lekker. De verhoudingen qua ingrediënten in de pokébowls was goed. Dat is lang niet overal zo! Bezorging was goed ondanks kou en regen. 4/16/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijke website en eenvoudig bestelling geplaatst. Sushi werd precies geleverd op het geschatte moment. Heerlijke grote sushibox met veel variatie, edemame boontjes was een lekkere grote portie en we kregen zelfs een extra bakje sushi als bedankje, superlief! 4/15/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd lekkere sushi. Bezorging was iets te vroeg, maar dat was geen probleem. 4/15/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jarenlang bestel ik bij jullie mijn sushi. Maar ik moet denk ik op zoek naar een nieuw restaurant want de bestelling van vandaag was echt ondermaats. De edamame boontjes waren doordrenkt in zout waardoor ze niet eetbaar waren en de maki's in de Kasagi box waren een stuk kleiner dan normaal. Daarnaast ontbraken ook nog de tonijn maki's en zat er geen wasabi in de zak. Erg jammer na altijd positieve ervaringen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
tastefull sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
toppp This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag was er voor het eerst iets ontbrekends met de bestelling; netjes nageleverd! Voor alsnog halen ze nu de perfecte score qua service en kwaliteit. 4/12/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel vaker hier, meestal afhalen. Het wachten op ons eten is niet erg, dit kan gebeuren. Maar het was deze keer gewoon echt niet lekker. Smaakloos. En zag er niet zoals gewend smakelijk uit 4/4/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
90 minutes on a Wednesday. It was worth the wait but man, 90 is a long wait. We also got the feeling makis are a bit smaller now, but still tasty 😋 4/3/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 3/27/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Delivery was quite late but communication was updated. Unfortunately one of the items I ordered was missing from the delivery This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit was de eerste keer dat we bij Torri sushi besteld hebben en hebben laten bezorgen. Prima schotel, goede porties, lekker, bij enkele sushi's kan met een eenvoudige 'mayonaise' de smaak nog wat versterkt worden. De bezorger was vijf minuten later dan het opgegeven tijdsblok, maar verontschuldigde zich gelijk en zelf kon ik goed leven met de vijf minuten. De website is overzichtelijk, alleen wel jammer dat je na ieder item helemaal opnieuw het menu in moet; het zou praktischer zijn dat je het item toevoegt aan je winkelwagen en blijft hangen op de plek waar je op dat moment bent in het menu. Volgende keer weer! 3/20/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijke sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything was good! 3/8/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klein mini puntje door de enorme drukte en dat zegt genoeg , was mijn bestelling iets later. Verder weer voortreffelijk verzorgd en de delicatessen waren een streling voor de tong! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Bezorging ietsjes later dan aangegeven, maar verder prima. Bestel hier graag. 3/2/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was heerlijk! 3/2/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2024
Torii Sushi Nachtegaalstraat 9 030-6336475
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/26/2024
Nachtegaalstraat 5 stars after 595 reviews
Nachtegaalstraat